Cover

(voor) Uitzicht

Het is zover! Vandaag keurde ik samen met mijn uitgever de cover van Hier wil ik zijn goed. Na een ruwe schets, alweer een paar weken geleden, volgden er een aantal versies. Iets met grote letters, kleinere letters, cursief, blauw, geel, veranderende windrichting, die ene vlag en dat haar… Schaven Er moest wel wat geschaafd… Lees verder Cover

2023: een jaar vol liefde, schrijven en avonturen

Op het moment dat ik deze blog schrijf, is het jaar bijna om. Buiten wordt er al de hele dag vuurwerk afgestoken. Vooral nu het niet meer zo hard waait, gaat iedereen die maar een beetje onzorgvuldig met zijn of haar vingers wil omgaan aan de gang met een lont (of aansteker) en knalt er… Lees verder 2023: een jaar vol liefde, schrijven en avonturen

Een blog, een blog!

Regelmatig bedenk ik me dat ik hoognodig weer eens blog moet schrijven. En dat is eigenlijk altijd op het moment dat het alweer heel lang geleden is dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Ik ben dus eigenlijk altijd te laat. Een 2, 4, of vooruit, 6 weeks bericht over het wel en wee… Lees verder Een blog, een blog!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Het is gelukt!

Contract getekend

Wat is er gelukt? Nou, dat ga ik je hier vertellen. Alweer bijna twee weken geleden tekende ik een contract met Uitgeverij Hartklopper. Zij gaan na de zomer van 2024 namelijk mijn debuutroman uitgeven. Ja, je leest het goed. Het gaat echt gebeuren. Soms kan ik het zelf bijna niet geloven. Dan knijp ik mezelf… Lees verder Het is gelukt!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Vakantie in zicht!

Schelpen

Eindelijk, na heel veel weken onafgebroken werken, waarbij ik per 1 april (geen grap) ben begonnen in een nieuwe functie, is de vakantie in zicht.  Buffelen is troef Nee! Buffelen was troef. In de afgelopen maanden heb ik eerst mijn werk voor de hoogleraar genoomdiagnostiek netjes afgerond en overgedragen aan de collega die was aangenomen… Lees verder Vakantie in zicht!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Lam Albertje

Mijn dochter is altijd al een dierenvriend geweest. Op bijna alle foto’s die we van haar hebben staat ze met een dier afgebeeld. Onze honden, de hamsters, op een paard (levend of een exemplaar in de draaimolen op de kermis), opgezet (voor de slagerij in Italië), met een heuse Bambi, ergens in een park in… Lees verder Lam Albertje

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Verhuisd!

Nieuw huis, nieuwe start Eind december was het zo ver; op de 30e om precies te zijn. ‘s Morgens om 08.15 uur vond de afschouw van onze nieuwe woning plaats. Samen met de verkopers en hun makelaar liepen we door de (gelukkig grotendeels verlicht door kunstlicht) lege woning. Buiten begon het donker namelijk maar heel… Lees verder Verhuisd!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

LA wat was je gaaf!

Inmiddels ben ik alweer een paar weken thuis na een geweldige tijd in Los Angeles. En ik geniet nog iedere dag van de ervaringen die ik daar heb opgedaan.    Vrije dagen Met een paar vrije dagen voor de boeg en daarna het vooruitzicht dat we hard moesten werken, stapten mijn collega en ik op… Lees verder LA wat was je gaaf!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog