En weer door en hoe…?

Sunset al Lago di Garda
Lago di Garda – Italia

Exit vakantie

De vakantie zit er alweer een week op en wat was het fijn om in Italië te mogen genieten van het prachtige weer, het heerlijke eten, de stevige handgebaren die Italianen nu eenmaal maken als je met ze communiceert en…zucht, wat was er eigenlijk niet prettig? 
  Manlief en ik zijn weer gewoon aan het werk. Zoon heeft zich de afgelopen week zes slagen in de rondte geleerd om ff twee examens te doen, zodat hij aanstaande maandag in zijn allereerste echte baan kan beginnen. En hij heeft de examens gehaald! Hoe trots kun je zijn als moeder? Onze dochter heeft nog lekker van haar verlengde vakantie genoten, maar is er inmiddels wel aan toe om in het tweede jaar van haar Mbo-opleiding starten. Zo langzamerhand wordt alles een beetje normaal. Hoewel normaal?

Leuke dingen

De komende maanden staan in het teken van een heel aantal leuke en spannende dingen. Om te beginnen vertrek ik eind oktober samen met een collega naar Los Angeles om daar vriendjes te worden met de collega’s van #Greenwood die dezelfde diagnostiek aanbieden als het laboratorium waar ik werk in #Amsterdam. Ons lab doet die specifieke diagnostiek voor heel #Europa en Greenwood doet dit voor #Amerika. Linking pin is #Canada, waar de analyses op de data worden uitgevoerd. Supergaaf dat ik deze kans krijg en reken maar dat ik er iets goeds uit ga halen.   
  Natuurlijk gaan we ook vooral genieten en rondkijken. We zitten namelijk namelijk niet zo ver van Long Beach vandaan en laat dat nou net een plek zijn die in mijn boek een prominente plaats inneemt. Een uitgelezen kans dus om te kijken hoe de Queen Mary er in het echt uitziet. 

Nieuwsgierig geworden?

Heel goed, maar nog even geduld. Een dag voor de vakantie heb ik namelijk mijn manuscript naar de proeflezers gestuurd. Inmiddels is alle feedback terug en wat ben ik ontzettend blij met iedereen die de moeite heeft genomen om zich in mijn verhaal te verdiepen. Wat een lieve commentaren (van tranen tot ‘ik werd helemaal in het verhaal gezogen’) en wat een hulp om het verhaal nog verder te verbeteren. Ik heb dit weekend deels gebombardeerd om met de feedback aan de gang te gaan, zodat het verhaal van Beau en Suzan afgerond kan worden en de wijde wereld in kan (eerst nog een #uitgever vinden natuurlijk). Er ligt namelijk alweer een nieuw verhaal klaar. Het moet alleen nog opgeschreven worden. 

Iets met -otti

Er is nog meer. Ons huis is sinds afgelopen juni verkocht en we zijn op zoek naar een nieuw onderkomen. Hopelijk kan ik in een volgende blog laten weten dat het gelukt is om een paleisje te vinden. We hebben wat op het oog, maar het is natuurlijk altijd de vraag of het ons gegund is om dat te kopen. En dan zijn er nog diverse concerten waar we naartoe gaan. Kennelijk heb ik iets met namen die op -otti eindigen, want in december en april gaan we naar een klassiek concert onder leiding van Lorenzo Viotti en in februari staat de Ziggo-Dome op het programma voor een concert van Eros Ramazzotti.

Veel om naar uit te kijken dus. Leuk, spannend, maar vooral dingen die de onprettige zaken naar de achtergrond dringen. We moeten nog even volhouden, maar uiteindelijk komt alles goed en hoe!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *